torstai 1. marraskuuta 2012

Trick Or Treat

Eilen oli aika rankka ilta.. Eos oli parhaillaan synnyttämässä kun tulin töistä kotiin. Se supisteli ja supisteli eikä mitään tapahtunut. Yksi pieni musta häkissä jo temmelsi, mutta toisen kohdalla Eos oli selvästi ongelmissa.. Poikanen oli juuttunut synnytyskanavaan ja yritin kiskoa sitä maailmaan supistusten tahdissa tuloksetta. Pakko hakea isäntä sisältä apuun ja niin kovaa sitä kiskottiin kun pientä marsua voi korvasta kiskoa (isännän sanoin), ja vihdoin Eos jaksoi ponnistaa poikasen ulos! Poikanen oli JÄTTI ja tietysti kuollut, tähän mennessä synnytys oli kestänyt jo useamman tunnin. Jätin Eoksen lepäämään, se heitti heti kyljelleen keräämään voimia. Sen verran tunnustelin vatsaa että jotain oli vielä sisällä. Kävin tunnin välein marsulassa tarkistamassa tilannetta ja pian sieltä löytyikin kolmas poikanen jota Eos ei jaksanut enää edes puhdistaa, niin väsynyt raukka oli. :(

Loppu hyvin kaikki hyvin, Eos on pirteä ja hoitaa pientä mustaa poikaansa onnellisena <3 Tässä Trick Or Treat päivän vanhana:


Eos on nyt todellakin antanut kaikkensa ja muuttanee keväällä kun karanteeni on ohi takaisin kotiinsa Wannabe -marsulaan. Katsotaan mitä tästä pikkumustasta kasvaa. ;)

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Ihana poika ja onneksi Eos-mussukkakin on kunnossa <3

(Katotaan, sensuroiko Blogger tälläkin kertaa..)