torstai 29. marraskuuta 2012

Ässiä ja muuta löpinää

S-poikue tulee viikonloppuna luovutusikäisiksi, kamalan nopeasti aika meneekin. Tähänkin poikueeseen mahtuu kaksi extrarusetillista, eli kotiin jää näistä Scarlett. Extralliset tytöt Sookie ja Snow ovat myynnissä lemmikkikoteihin.

Scarlett


Snow White

 
 
 Sookie Stackhouse

Taas kuvissa Sookie näyttää ihan blackiltä, mutta juuri sitä tutkailin valossa ja silmät on mielestäni tummat rubiinit eli tumma väri on chocolate (roan). Ehkä. :D
 

 
Tehtailin eräänä iltana nyyttejä kun varastot ovat uhkaavasti huvenneet. Kuituvalmisteiset laudeliinat ovat ihan uusi tuttavuus, mutta materiaali tuntuu tosi hyvältä ja jämäkältä. Testiin nämä pääsevät jahka turkit kunnolla kasvavat kakaroilla :)


Katseet on suunnattu jo ensi vuoteen, kaksi paria on yhdistetty ja ensi viikolla yhdistän muutaman parin lisää. Helmi-maaliskuussa tulossa siis seuraavaksi poikasia, odotukset on korkealla niiden suhteen.. Jospa pääsisin vihdoin eroon tästä rusettikirouksesta! Luottourokseni Zirello on työnsä tehnyt täällä ja se muuttaa vuodenvaihteessa Ouluun curly-projektiin, toivottavasti Kvick täyttää suuret saappaat ja ottaa sen paikan. Aika näyttää.

Ensi vuoden alkupuoliskon näyttelykalenteri näyttää meidän osalta tältä: Sastamala 12.1., Hämeenlinna 24.2., PetExpo Hki 27.-28.4., Lohja 18.5., Jurva 15.6. Tämä tietysti edellyttää sitä, että marsut pysyvät turkissaan ja keväällä saadaan uusia pikkulunkia remmiin mukaan :)

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hienon näköisiä muksuja! Ite tahtoisin nähdä kuvaa tosta Dobbystä ja varsinkin Nik-L-Nipistä :). Keimolle on kasvanu kunnon pehko ja se on nytte varsin hassun näkönen ilmestys, ni olis kiva nähdä että miltä sisko nykyään näyttää :D.

Jannika kirjoitti...

Liian harvoin tulee kuvattua noita klipattuja.. Yritän jossain vaiheessa ottaa niistäkin kuvia :)

Marja kirjoitti...

Voisko Sookie Stackhouse olla ennemminkin grey? Se selittäisi myös rubiinit silmät ;)

Jannika kirjoitti...

Ei se grey ole, on niin tumma. Luulen että se on vaan tumma suklaa.