lauantai 2. helmikuuta 2013

Häkki-ideoita

Koska meidän isäntä eräänä vähemmän kauniina päivänä kyllästyi kutterinpuruihin/heinänpalasiin leivänpaahtimessa (ja tv-lehden välissä ja juhlakenkien sisässä ja tyynyn alla), hän rakensi kellarivarastoomme marsulan. Koska olen siitä hirmuisen onnellinen mutta kaipaan vähän heinänmussutusääntä sisällä ollessani salakuljetin muutaman marsun yläkerran vessaan.

Eipä säilynyt kauaa salaisuutena neljä marsua vessassa, mutta kun ne olivat jo soluttautuneet sisäpiiriin niin olkoot sanoi isäntä. :D Pesujen jälkeen nämä undercover-tyypit muuttivat omaan huoneeseensa (sattumalta meillä on myös ylimääräinen huone) kerroshäkkiin joka valmistui n. puolessa tunnissa.

 

Tämä superhyvä diy-oviratkaisu sai kyllä insinööriparan hieromaan naamaansa tuskastuneena. Siis pyykkipoikia! :D

Pohjustuksena: Kun marsuja on yli 20 kaikenlaiset mööbelit alkavat muistuttaa potentiaalisia häkkiratkaisuja. Minä näin tämän luonnottoman syvän 70-luvun perintövaatekaapin mahdollisuudet jo kesällä kun isäntä oli kantamassa sitä kaatopaikkakuormaan. Nyt ovista riisuttu kaappi sai muutaman taikiksen ja vanhan listanpätkän avustuksella uuden elämän marsujen kotina!


Toinen asukkaita odottava hulppeahko huvila on tämä muotoilun helmi niin ikään ajalta ennen syntymääni. Nykyajan tv ei enää tuollaisen päällä hyvällä tuurillakaan keiku, mutta marsuille siitä saa suojaisan ja tilaa säästävän häkin. Vain ovet puuttuu!

Marsuhäkkien suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana, nämäkin tuhoon tuomitut huonekalut vaativat vain pienen silauksen ennen uutta elämäänsä. Toki nämä häkit ovat niin pieniä että sopivat lähinnä yhden marsun asumuksiksi, mutta turkkityyppejä tänne onkin tarkoitus lähinnä sijoittaa.

PS. V-poikueen toinen tyyppi (Vixen) oli yön aikana muuttunut naaraaksi. Päättäisi nyt jo kumpi meinaa olla!

2 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Tähän olis sopinut jatkoksi se kuva jossa sinä itse mökkeilet tuon viimeisen kalusteen uumenissa vuonna 1990 :D

Pauliina kirjoitti...

Eikä. :'D
Illan piristys tämä teksti.