lauantai 27. lokakuuta 2012

Ässät hihassa

S-poikue on täällä, jee lunkaryoita!! :D Kiki oli synnyttänyt 4 poikasta joista yksi black/golden oli kuollut. Kolme pientä höppänää tutustelee maailmaa. <3 Kaikki taitavat olla tyttöjä!

Ykkönen, 71g

 
 Kakkonen, 81g

 
 Kolmonen, 72g

 
Kiki vuotaa hieman verta, toivottavasti ei ole vakavaa ja tyrehtyisi pian.. Onneksi on varaäitejä jos kävisi the worst case scenario. Tämä poikue on jotenkin ekstraihana, näistä tuli todella hyvät "kutinat" etenkin white/black-poikasesta! Ehkä sillä on jotain tekemistä asian kanssa että Kiki on omaan silmään paras omista kasvateista.

Tein suuren päätöksen marsujen suhteen ja päätin laittaa koko marsulan karanteeniin muutamiksi kuukausiksi. Niin silsamaisia oireita on muutamalla marsulla etten lähde riskejä ottamaan ja muita mahdollisesti tartuttamaan, eli aloitetaan desinfioinnit heti kun kaikki poikueet ovat syntyneet. Poikaset siirtyvät väliaikaismarsulaan, ne käsittelen vasta luovutusikäisinä. Yritän tehdä urakan päätteeksi tänne blogiin jonkunlaisen postauksen desinfioinneista! Toivottavasti marsula aukeaa taas keväällä ja päästään näyttelyihin :)

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Ihquu!!! <3<3<3