lauantai 3. elokuuta 2013

Odottavissa tunnelmissa

Kakarat kasvavat silmissä ja taas olisi aika pikkuhiljaa valita mitä Ö-poikueesta jättää kotiin. Tylsää kun koko poikue on valkoinen, näitä valkoisia on tupsahdellut vähän liiaksi viimeaikoina (kiitos Zmailyn).

Ä-poikueen Ärrä on jo lunkan näköinen, on se vaan hieno <3 Vieläkään ei mene jakeluun miten Kvick ja Disa voivat saada tämän tasoisen poikasen.. Ärrällä on myös ennennäkemättömän upeat korvat lunkaksi. Kannattaa välillä mennä riskillä näiden yhdistelmien kanssa!

Ärrä 1,5kk
 
Enää viisi viikkoa Nordiciin! En ole vielä päättänyt kehtaisinko ilmoittaa sinne jonkun lunkan klipattuun. Ifaa olen vähän miettinyt, mutta täytyy vielä katsoa millaisessa kunnossa sen turkki on. Turkkiporukasta Nordiciin valikoitunee Xabbu ja Ärrä, Zilvia jää pois. Zilvia on tähän mennessä ehdottomasti vaativin lunka mitä minulla on ollut turkissaan värinsä vuoksi. Viime viikolla pesin sen laahuksen kolme kertaa ja juuri kun se alkoi muistuttaa taas valkoista tyyppi meni ja istui sen päälle. Game over, aloita alusta :( Todella palkitsevaa turkinhoitoa. Zilvia on samanlainen sottaaja kun Kiki-äitinsäkin, aina laahus märkänä vaikka mitä tekisi.

Nordicista minulle tulee myös uusi pieni sivuprojekti. Ruotsista marsut tulevat, mutta muuta en vielä paljasta. Arvatkaa! (Autan vähän: Eivät ole Sheba mini yakeja. :D) Oikein arvannut saa palkinnoksi marsun, joka muuten yleisestä käsityksestä poiketen on ihan käypä valuutta. Epäilijöille todisteeksi kerrottakoon, että olen maksanut mm. meidän hienon huskyaiheisen tervetuloa -kyltin marsulla. Ettäs tiedätte.

6 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Vautsi mikä stailaus! Toki mallikin on loistava.

J.L :) kirjoitti...

On toi Ärrä hieno!:)

Pauliina kirjoitti...

Niin ja kuljetusboksin! :D

sanni kirjoitti...

Peruaaneja? :P

Saija kirjoitti...

Curlyja!

Jannika kirjoitti...

Hyviä arvauksia.. ;)