lauantai 31. elokuuta 2013

Näillä mennään

Nordic valmistelut on hyvällä mallilla, pesut on tehty ja viimeinen silaus jätetään vielä ensi viikkoon. Jaksoin raahata kamerankin tuonne turkkihoitolan puolelle ja kuvasin samalla myös Ö-poikueen. Pikkuisen vain myöhästyin kun yksi poikasista lähti jo viikko sitten uuteen kotiin, mutta mitä pienistä.. Suurin osa tuli kuitenkin kuvattua vähän isompanakin! ;)
 
Xabbu ei ymmärrä ihan täysin miten turkkimarsun kuuluu käyttäytyä (olen monta kertaa kyllä selittänyt tassusta pitäen). Häkissä ei juosta eikä popcornailla. Jos kylkinyytit löystyvät ei heitellä haasteita rodeohärille tiivistunnelmaisen lännenesityksen muodossa. Jos rodeoesitys on välttämätön, sen mainingeissa lennelleitä nyyttejä ei käytetä myöhemmin vessoina. Heinähäkkiin ei tungeta molempia etutassuja sekä koko päätä (kaikki eri raoista tietysti) kun välipala-aika koittaa. Päivätorkut voi ottaa muussakin asennossa kuin kylkinyytin päällä loikoilemalla.
 
Toivottavasti Xabbu iän myötä vähän tasoittuu, olisi tarkoitus näyttää se vielä marraskuussa Grand Galassa.
 
Underground's Xabbu**** pikaisesti auki kammattuna
Xabbu
Underground's Äänetön Ärräpää
Ärrä on onnekseni tosi siisti ja siveellinen, ainakin toistaiseksi. Saa nähdä millainen pesurumba sen kanssa vielä tulee kun turkki tuosta kasvaa. Nätti se on ja ihana luonteeltaan.
 
Ööt ovat nyt 6 viikkoa vanhoja. Tämä poikue oli onnistunut, kaikki poikaset ovat näyttelytasoisia (pitkästä aikaa näin). Öttiäinen jää kotiin, se on turkin laadultaan näistä ehdottomasti paras. Ötökkä tosiaan muutti jo lemmikkikotiin ja ihana Örkki lähtee Nordicista kohti uusia seikkailuja. Örkkiin ihastuin jo ensimmäisinä päivinä ja harkitsinkin sen jättämistä kotiin, mutta uroksia on jo niin paljon että pakko ajatella järjellä ja jättää tästä naaras itselle. Örkistä tulee isona ihan mahtava tyyppi <3

Underground's Överi Öttiäinen
Underground's Ökyrikas Örkki
Örkki
Ch-teddy Apple on myös varattu ja sekin suuntaa uuteen kotiinsa Nordicista. Apple pääsee tosi hyvään kotiin veljensä kämppikseksi, sen suurta persoonaa tulee kyllä ikävä! Myynnissä on vielä ch-teddy Trick sekä hieno lunkauros Wanksta josta myös alahuuli väpättäen luovun. Aivan ihana marsu.
Viime sunnuntaina oltiin Helsingissä SMY:n genetiikkakurssilla. Vanhoja juttuja lukioajoilta palasi mieleen ja paljon uutta tuli opittua, tässä olen viikon verran haudutellut kaikkea uutta tietoa ja ehkä jotain jo omaksunutkin. Ennen asenteeni genetiikkaan on ollut rasistinen, "ei näiden turkkirotujen kanssa mitään genetiikkaa tarvitse osata", mutta oikeasti genetiikan perusasioiden tunteminen on hyväksi ihan jokaisen muunnoksen kanssa. Suosittelen kurssin jatko-osaa lämpimästi kaikille, varmasti pääsee vielä kärryille kun ihan perusasioita siellä käydään läpi.

Seuraavaksi palataankin asiaan Nordic-tunnelmissa! Nähdään siellä :)

Ei kommentteja: