lauantai 24. elokuuta 2013

Ihan kohta

Nordic vaan lähestyy, viimeinen ilmoittautumispäivä oli eilen. Kaksi viikkoa itse tapahtumaan! Undergroundeja lähtee edustamaan Xabbu ja pikkuinen Ärrä. Harmi ettei Xabbu pääse vielä avoimeen luokkaan, muutamaa viikkoa aiemmin kun olisi syntynyt.. No, ei saa valittaa. X on kuitenkin yksi hienoimmista lunkista mitä meillä on koskaan syntynyt, ellei jopa hienoin. Ei tarvitse hävetä, jollei se nyt lauantain aikana saa raivaria ja kyni koko turkkiaan mikä tässä tilanteessa olisi jopa odotettavissa.. :P

Jos X nyt jostain ihmeen syystä pysyy tolkuissaan ja turkissaan, se saa jatkaa näyttelyuraansa vielä marraskuun Grand Galaan ja metsästää sieltä valionarvoon tarvittavaa avoimen sertiä. Xabbu on oikeasti tosi hyvä tyyppi, rento ja iloinen. Vähän sillä on huumori koetuksella kun laahusta nyytitetään, mutta muuten se on hirmuisen herttainen. Rakas. <3

Ilmoitin myös kasvattajaluokan ensimmäistä kertaa! Eihän me siellä kovassa sakissa tulla pärjäämään, mutta kerätään taas yksi kokemus lisää. :)

Näistä tunnistaa ;)
Nordicin ulkopuolisesta elämästä, huomenna suunnistetaan SMY:n genetiikkakurssille ja sillä reissulla meneekin koko päivä. Muutama marsu lähtee huomenna uusiin koteihin, aika hiljaista meillä alkaa olemaan.. Marsumäärä on siinä 20-25 ollut jo jonkin aikaa. Poikueitakaan ei ole tulossa alkusyksystä kuin ehkä yksi, mutta loppuvuodesta sitten muutama lisää. Viikonlopun aikana yhdistän kaksi paria, Scarlett menee Zipperille (S jäi tyhjäksi Zmailysta) ja Waka Waka muuttaa Kvickin kaveriksi.

Uusi pikku projektini kuumottaa ja syyhyttää jo oikein urakalla, saas nähdä millaiset mittasuhteet se tulee saamaan! Täällä on veikattu jo peruaania ja curlya, eikö kukaan usko että voisin olla kiinnostunut jostain sileäkarvaisesta muunnoksesta? :D Terapiamarsuni Yoda on kuitenkin nonself silver argente ;)

1 kommentti:

AidaD kirjoitti...

Mä veikkaan edelleen sitä shebaa. :D :D Ei shaiba, vaan sheba.