torstai 11. heinäkuuta 2013

Loppukesän show team

Turkkieläimet Xabbu** 3kk & Zilvia 2,5kk
 
Tämä on oikeasti kammattu ja aseteltu, mutta tukalla on oma tahto! :D
 
Naama-Xabbu
 
Tässä on kesäpuuhani, toistaiseksi vielä valkoinen Zilvia..
 
 
 
Wanksta jäänee show teamista tässä kohtaa pois. Se on parilla viimeisellä pesukerralla onnistunut osuttamaan potkuja niin sopivasti kylkiinsä etten ehkä kehtaa sitä enää näyttelyttää. Toisaalta yksi valkoinen kerrallaan on myös aika maksimi! Zilviaan uppoaa aikaa enemmän kuin nyytittämiseen menisi (sillä ei siis ole nyyttejä vielä), pesu joka kolmas päivä ja siinä välissä "paikallispuhdistusta" päivittäin.
 
Näistä profiilikuvista näkee hieman millainen ero Xabulla ja Zilvialla on tiheydessä. Zilvialla on mielestäni todella hyvä turkinlaatu valkoiseksi ja tiheyskin on ok, mutta Xabbu on ihan omaa luokkaansa..
 
Tikatuista on muuten helppo nähdä onko turkki ehjä: tikki on ja pysyy siellä karvanpäässä vaikka pituutta tuleekin lisää. Jos tikkaus puuttuu turkki on vaurioitunut.
 

Ä-poikueesta kotiin jää Äänetön Ärräpää "Ärrä", Rita on myynnissä. Uusia poikueita odotellessa.. Fenia on ehkä jollain tapaa tiine (en siis yhtään tiedä kuinka pitkällä, se on ollut uroksella vaihtelevasti jo maaliskuusta). Scarletilla oli juuri viikonloppuna kiima joten sitä saa odotella vielä tovin. Kevlarsjäl on asunut viikon verran Vålnadenin kanssa, superkiinnostuksella odotellaan millaisia härpättimiä sieltä syntyy sitten aikanaan!

2 kommenttia:

Marsan Gerbola kirjoitti...

Voi kamala, mitä mä oikein luenkaan! :D "pesu joka kolmas päivä ja siinä välissä "paikallispuudutusta" päivittäin." <- Aika rankkaa näyttelymarsun elämää. xD

Jannika kirjoitti...

Apua, ei nyt sentään! :D