sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tortinmäki 20.7.

Tuomareina Katja Kivipuro ja Rita Ribeiro (PT). Lunkajoukkueessa tenavat Xabbu ja Zilvia. Ja kuinkas sitten kävikään..

Katja:
Xabbu** ROP1 + serti + Tuomarin suosikki + Best In Show !!!
Zilvia ROP2 + serti (Vau! Jee!)

Rita:
Xabbu** ROP1 + serti + BIS5
Zilvia ROP2 + kuma

Best in show? Minun? Mitä? Lunkarya?? Voin kertoa, että fiilikset ovat aika huipussaan vielä pitkään! Ensimmäistä kertaa Suomessa lunkarya on näyttelyn paras. Baby-Xabbu teki sen <3 Ritakin sijoitti Xabun BIS-pöydällä viidenneksi, vaikka bissiin kutsuttiin ties miten monta marsua. Nyt Xabbu sai vähintäänkin sellaiset arvostelut jotka sille kuuluvatkin, kannatti jättää Wanksta pois show teamista kun jostain ihmeen syystä tuomarit tuntuivat mieltyvän siihen vaikka Xabbu on paaaljon hienompi. ;D

Zilvia hermostui odottamiseen ja oli ihan adhd-hirviö Katjan arvostelussa. Yllättäen se sai kuitenkin sertin, sottaisesta laahuksestaan huolimatta! Nyt kun saan vielä Almond's marsulan valkaisuvinkit käyttöön niin Zilvia lumoaa Nordicissa kaikki, varokaa vaan.. ;)

Uusiin koteihin lähtivät näyttelyn yhteydessä Ånje, Rumpeli, Niki, Åstrid, Rita sekä Disa (joka kylläkin meni vanhaan kotiinsa). Hyvää jatkoa kaikille <3 Disan vauva Ärrä kasvaa ja kaunistuu koko ajan täällä kotona. Siitä tulee vielä hieno lunka!

Seuraava näyttely on kauan odotettu Nordic, jee! Puolitoista kuukautta aikaa valmistautua. Sinä aikana marsulaan syntyy ainakin Fenian poikue, toivottavasti myös Scarletin! Pikkulunkia odotellessa :)

3 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Allasbileet!!! :D

Onnea Suomen absoluuttisesti parhaalle lunkakasvattajalle. ;)

sanni kirjoitti...

Vautsi! Hurjasti onnea! :)

Jannika kirjoitti...

Kiitos kiitos!! :D