perjantai 14. kesäkuuta 2013

Täällä ollaan

Blogissa on ollut pari viikkoa hiljaisuutta. Monelle voi tulla yllätyksenä, mutta allekirjoittaneen elämässä on muitakin aikasyöppöjä kuin marsut. ;) Mitään mullistavaa tässä hiljaisuuden aikana ei ole tapahtunut, muutamia poikueita odotellaan syntyviksi vielä kesäkuun aikana.

Viime viikonloppuna marsula tyhjeni väliaikaisesti kokonaan ja sai päälleen virkonkasteen. Puolen päivän työ kuulostaa niin helpolta, "tuossa vähän virkonoin".. Todellisuudessa siis laihduin kaksi kiloa, sain 26 mustelmaa, hikoilin puolitoista litraa ja sain massiivisen selkäkrampin. Puhumattakaan päänsärystä ja huimauksesta jonka Virkon aiheuttaa (tai vaihtoehtoisesti se tuntien paikallaan pyöriminen). Marsujen peseminen on kiva pikku askare marsulan desinfiointiin verrattuna. Toivottavasti mielenrauhani pysyy järkkymättömänä ja seuraavaksi desinfioidaan vasta ensi kesänä!

Turkkityypit asuvat yhä meillä sisällä ja sinne saavat jäädäkin (kunnes niitä heinänkorsia alkaa taas löytyä leivänpaahtimesta). Tällä hetkellä niitä on kuusi, yksi lähtee viikonloppuna uuteen kotiin Ouluun ja Waka Waka on muuttamassa laumaan heti kun sopiva löytyy. Meillä on nyt suurin osa naaraista (Zilva, Bells, Jeena, Rilla, Yucie ja Ömppis) ulkohäkissä nauttimassa Suomen sateisesta kesästä joten naaraslaumoja ei ihan joka nurkassa ole.

Turkkityypeistä Wanksta, Xabbu ja Zilvia ovat tähtiainesta, Haba on muuten tosi lupaava, mutta otsaturkki sillä on jäänyt kovin lyhyeksi. Kyllä näistä jonkinlainen edustusjoukkue saadaan Nordiciin! :)

Monta mukavaa marsua etsii vielä omaa lemmikkikotiaan, kuvallinen ilmoitus löytyy täältä! Myynnissä mm. Å-poikaset Åstrid ja Ånje jotka tulevat juhannuksena luovutusikään. Zalvia ja Niki löysivät uudet ihanat kodit Oulusta, kuljetus järjestyy siis melkein ympäri Suomen näyttelyiden yhteydessä (vinkvink).

Jurvassa nähdään - sittenkin!

Ei kommentteja: