sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Jurvan näyttely


Hyytävän kylmä näyttelypäivä takana. Kotona tuntui siltä, että farkut on liikaa, mutta pelipaikalla olisi kaivannut toppahousuja. Jurvassa oli ulkomuotoluokkia peräti kolme, hienosti jaksoivat ensikertalaiset junnut pöydällä patsastella!
 
UML1, Hanna Lahtinen: Xabbu ROP1 + serti, Wanksta ROP2
UML2, Dorte Hansen: Wanksta ROP1 + serti + BIS4, Xabbu ROP2 + serti
UML3, Kenneth Hansen: Wanksta ROP1 + serti, Xabbu ROP2
 
Päivän saldo
 
Omassa mielessäni sijoitin nämä samalla tavalla kuin Hanna. Xabbu oli myös BIS-pöydällä, mutta jäi viidenneksi ja tällä kertaa palkinnotta. Huuli pyöreänä kuuntelin tanskalaisten arvostelua ja sainpa myöhemmin noutaa Best In Show 4 -ruusukkeenkin.. Wankstalle?! Näin ne näkemykset vaan eroavat, eihän W ruma ole mutta Xabun vieressä se näytti omaan silmään lähinnä vanttuneelta tiskirätiltä. Ei se ole edes massakas. Harmi ettei tanskalaisten arvosteluista selvinnyt miksi sijoitukset olivat näin päin (paitsi jos syynä oli Xabun korvataite joka oli ainoa "miinus" arvosteluissa). Ihan kiva että Wankstakin pärjäsi, ei sillä :)
 
Seuraava näyttely on heinäkuussa Turussa, katsotaan millaisella porukalla sinne lähdetään. Vääjäämättä lähestyy myös syyskuun Nordic, kuinka monta kertaa ehdinkään sitä vielä hehkuttaa.. :D
 
Hukka näyttää mallia miten nautitaan kesästä, sisällä tottakai (kuka nyt yli +20 asteessa pihalla voisi olla?) ja sen verran auringossa että saa siristää silmiä jos ne jostain käsittämättömästä syystä täytyy aukaista.1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Nillin nillin, Kenneth oli UML1 ja Hanna UML3. :D

Kyllin hyvät karvamarsut go-go! :D