sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kuin Strömsössä

Vålnaden*** nostatti verenpainettani napsaisemalla komean loven turkkiinsa, jäljistä päätellen on potkaissut nyyttiään ja siitä seurauksena tämä odottamaton turkkituho. Ei tullut siis Veestä valiota, mutta onneksi kaappi on täynnä pikkulunkia ja uusiakin toivoja on syntymässä kesäkuun aikana. Ei se Vee -alkuinen marsu edes ollut mikään kovin kummoinen (vai millaisilla selityksillä tästä ketutuksesta parhaiten selviäisi).

Vålnaden asuu nykyään isänsä Kvickin kaverina. Kumma kyllä tästä kaksikosta V tuntuu olevan se suurempi ja mahtavampi osapuoli, Kvick tyytyy lähinnä pysymään poissa hurrikaanin tieltä. Kvick on siis marsulassamme tunnettu myös vähemmän mairittelevalla lempinimellä naistenhakkaaja, se antoi oikein kunnolla pataan Scarlett-paralle jonka sittemmin pelastin Zmailyn halinallelaumaan. (Zmaily on sellainen hippihenkinen peace & love-tyyppi.) Kvickin salainen aggressio saattoi tosin myös jollain tapaa liittyä hänen elämänsä suureen rakkauteen Paradiseen joka niinä synkkinä aikoina oli myös osa Kvickin residenssiä.

Sitten siihen kaapin sisältöön! Eli näitä tulevaisuuden lupauksia, Waka Waka ja Haba jäivät tällä kertaa kuvaamatta. Z-tytöt olivat lievästi ilmaistuna kauhuissaan mustasta mötikästä joka pitää "tsik" -ääntä (eikä yhtään vähempää sen takana heiluvasta todennäköisestä Loch Nessin hirviöstä).

Zilvia, jää kotiin
House of horror? Tältä näyttää suurin osa kuvista.. (Zilvia poseeraa)
Zalvia joka lähtee parin viikon päästä uuteen kotiinsa Ouluun :)
Dobby. Ei kun Xabbu! Tiedoksi kaikille, olen onnistumut kloonaamaan marsun.
Xabbu
Wanksta
Wanksta
Wanksta ja Xabbu ovat molemmat minusta hienoja lunkia vaikka ovatkin todella erilaisia. Molemmissa on paljon hyvää, mutta myös parantamisen varaa. Wanksta on sellainen klassinen lunka, kun taas Xabbu edustaa innovatiivisuuttani. ;) Kuvissa nämä eivät pääse oikeuksiinsa (löytäisinpä joskus sen oikean kulman katsoa myös kameran linssin läpi), tulkaa hipelöimään näyttelyissä niin ymmärrätte mitä tarkoitan.

2 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Ajattelin jo, että reissu peruttu, mutta turha toivo näköjään... :D

Jannika kirjoitti...

Ehei kuule, ei Vålnaden sinne olisi lähtenyt vaikkei olisi turkkiaan potkinutkaan! ;D