torstai 11. huhtikuuta 2013

Y-poikue

Odotetusti eilen illalla Just My Luck*** pyöräytti viimeisen poikueensa, isänä jälleen Confetti's Kvick**. Melkein tunnilleen 70vrk kesti tiineys ja kolme naperoa sieltä syntyi.

Naaras 1

Uros

Uros

Naaras 2

Naaras2
 
Kiva kun kaikki poikaset ovat niin erinäköisiä :) Katsotaan nyt jääkö näistä joku kotiin ja myynkö Unshaken (samasta yhdistelmästä) pois vai mitä teen. Silmissä siintää jo syksyn Nordic ja sillä silmällä näitä poikasiakin katselen, ennemmin jätän ylimääräisiä kotiin kasvamaan kun myyn.

Täällä lämmitellään jo pikkuhiljaa tulevaa näyttelysumaa varten. Parin viikon päästä on PetExpo, sitten yksi näyttelyvapaa viikonloppu ja peräkkäin Lempäälä 11.5. ja Lohja 18.5. Kaikki huipentuu koiranäyttelyyn 19.5. jos sinne saakka selvitään hengissä! Onneksi se on tässä ihan lähellä, tulee taas mukavasti kilometrejäkin loppukevään aikana.

Kesäkuun näyttely Jurvassa jäänee valitettavasti tällä kertaa väliin kun samalle päivälle on sovittu jo ystävän synttärikemut. Jos joku haluaa esittää baby-lunkia Jurvassa niin tiedätte mistä niitä löytää! ;)

3 kommenttia:

Nala kirjoitti...

Onnea onnistuneesta perheenlisäyksestä ja voimia Myylle <3

Pauliina kirjoitti...

Naaras2 muuttaa Santtioon. :DD (Eiks sillä ollutkin punaiset silmät? <3)

Jannika kirjoitti...

No mä katsoin myös heti, että nyt vihdoin tuli se Pauliinan tilaama :D Katsotaan millaisia rusettihärpäkkeitä näistä tulee..