sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Parturissa

Ensimmäinen kesän merkki marsuille on käynyt toteen. Eilen koko marsulan "lemmikkijengi" (13kpl) sai uudet hienot kesätukat! Tällä kertaa en käyttänyt konetta vaan vetelin ihan saksilla, hyvä tuli niinkin. Niin on onnellista marsua siellä nyt, vanhatkin nuortuvat (ainakin hetkellisesti) ja innostuvat pukittelemaan uudessa, karvattomassa olemuksessaan. Ihanan palkitsevaa. :) Kuvia en todellakaan kehtaa ottaa, sanotaan nyt vaikka niin, että lunkat eivät ole parhaimmillaan kahden sentin turkissa..


Tämä kuva on keväältä 2011, mutta eipä se karvan määrä siitä ole ainakaan vähentynyt! Väritkin ovat tuttuja :D
Trimmauspuuhissa totesin myös, että Bella-peruaanin kasvain on jatkanut kasvamistaan. Vatsan mötikkä alkaa hankaloittamaan sen elämää, kuumeisesti tässä pohdiskelenkin pitäisikö Bells päästää nyt viettämään ikuista kesää kun vaivoja ei vielä enempää ole. Vai pitäisikö sen antaa nauttia vielä kun elämä tuntuu (ehkä) hyvältä? Hankalaa.. :(

Ehkä Bells saa vielä tämän kesän viettää ulkoilmasta nautiskellen. Ajattelin nimittäin tuupata koko kuusijäsenisen mammalauman pihalle koko kesäksi. Pupu oli viime kesän ulkona ja pärjäsi hienosti, niin miksipä ei marsutkin pärjäisi? Vähemmän siivottavaa minulle ja 24/7 herkuttelua mammoille, kuulostaa hyvältä!

Olen laittanut ulkohäkin jo tilaukseen. Valmistus ei vielä ole alkanut, mutta suunnittelussa eletään ihan huippuhetkiä juuri nyt. Rampin kaltevuus, kaiteet ja mökin sisustus ovat insinöörillä työn alla, minua vielä ihmetyttää mitä ne marsut niillä kaiteilla tai mökin ikkunalaudoilla tekevät.. Tämä selvinnee kun saadaan sirkkeli käyntiin.

Voikukkia odotellessa! Se on se toinen ja paras kesän merkki.


3 kommenttia:

Nala kirjoitti...

Eikai mun tuleva rouva ole ihan nakuna siellä? :D
Meillä Tirpan vointi ei ole lääkkeistä huolimatta parantanut yhtään, joten vaikuttaa siltä että myös kasvain kyseessä. Edessä onkin sitten myös meillä suuri ja vaikea päätös elämän jatkosta. Niin surullista katsoa kun hengittäminen on vaikeaa vaikka ruoka maistuu ja muuten mamma on pirteä kun pikku likka <3

Jannika kirjoitti...

GG on ollut jo hyvän aikaa karvaton muksujensa toimesta.. :D Ne ovat paljon tehokkaampia partureita kuin minä, onneksi tyytyvät yleensä parturoimaan vain mamman eivätkä toisiaan!

Voi Tirppaa <3

Nala kirjoitti...

Mokomat pikku paholaiset <3