sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Saippuaa ja sielunhoitoa

Näyttelyvalmistelut Expoa varten on suhautettu käyntiin. Enää Apple on valmistelematta ja Scarletin pesen vielä uudestaan ensi viikolla. Pikkupojat Vålnaden ja Unshaken kävivät tottuneen oloisina kylpemässä ja jaksoivat föönauksenkin kiitettävästi. Scarlett sen sijaan on viime viikon aikana hoksannut, että voi olla jotain mieltä turkinhoidosta, eikä meinaa sietää enää yhtään laahuksen kampaamista. Ennen se oli niin rauhallinen!

Exposta uusiin koteihin muuttavat Gossip Girl ja Unicorn. GG menee kaveriksi meiltä niin ikään lähteneelle Confetti's Matildalle eli Tirpalle joka jäi yksin kaverin kuoltua. Toivottavasti uudet omistajat pitävät GG:stä, sitä tulee kova ikävä <3 GG on rakkaan Candyn ainoaksi jäänyt poikanen joka syntyi täysin yllättäen, luulin Candyn jääneen taas kerran tyhjäksi. Candy ei heti ymmärtänyt poikasestaan mitään, joten varaäiti Zilva pesi ja lämmitti pikkuista kun tulin kotiin. Onneksi Candyn äidinvaistot heräsivät, GG itse on ollut superhyvä äiti omille poikasilleen. Näyttelytähtöstä siitä ei tullut, mutta hienoja poikasia se antoi!


Pikkuinen Gossip Girl, maailman suloisin pikkumarsu <3

Se GG:stä, piti kyllä kirjoittaa jostain ihan muusta. Nimittäin ensi viikolla on paitsi W-poikueen vieroitus (ne ovat niin isoja jo, esittelen niitä vähän myöhemmin kuvien kera) myös Nik-L-Nipin ja Kevlarsjälin 70vrk uroksella täynnä. Molemmilla on masut kasvaneet, mutta uskoisin näiden poikueiden syntyvät vasta toukokuun puolella.

Kesälle on suunnitelmissa kaksi poikuetta, toteutus toistaiseksi ontuu.. Quadrophenia asusteli joitakin viikkoja Zmailyn kanssa kunnes pariskunta ilmeisesti riitaantui, Fenia ajoi tukkansa ja muutti naisten kanssa asumaan. Siis ihan itsenäisesti se oli tehnyt muuttopäätöksen (ja samalla muuttanut tukkatyylinsä irokeesiksi!) eikä ilmeisesti aio enää palata ukkonsa luo. Mitä siihenkin nyt sitten sanoisi.. Toinen poikue on vasta suunnitteilla Scarletille kunhan sen näyttelyura saadaan päätökseen. Toivottavasti Scarlett on suuntautumiseltaan lisääntymiselle edullisempi.

Kevään poikueista kotiin jäävät ainakin urokset Wanksta ja Xabbu, toivottavasti myös naaraat Waka Waka ja You Lucky Punk. Naaraista alkaa olla pulaa jos en saa yhtään jätettyä kotiin, uroksia sen sijaan olisi vaikka muille jakaa. No, onpahan ainakin näyttelyeläimiä jos ei muuta!

You Lucky Punk jatkaa toivottavasti jonakin päivänä onnenlinjaani: emä Just My Luck, emänemä Confetti's A Good Luck Charm, emänemänemä Confetti's Lucky Looser. Onnettareni.

2 kommenttia:

Nala kirjoitti...

GG pääsee super huolehtivaan kotiin, sen lupaan <3 Täällä odottelen jo lauantaita, kun pikku lapsi jouluaattoa!
Nämä eläkeläisrouvat on kyllä ihan ykkösiä, opin itsekkin ottamaan elämässä vähän rennommin kun töiden jälkeen aina katselen Tirpan laiskanpulskeaa elämää.
Meillä leikattiin tytöille kesätukat lauantaina ja oi sitä elämisen riemua ja kipityksen määrää ympäri olohuonetta sen jälkeen. Kyllä se vanhakin jaksaa vielä :D

Pauliina kirjoitti...

Fenia :'D