torstai 28. maaliskuuta 2013

Sattuuhan sitä

Yksi aamu marsuja ruokkiessa oli pakko hieraista silmiä ja herätä todellisuuteen. Oh my God, it's huge. Nimittäin Just My Luck***.

Myönnetään, olen se ihminen, joka aina naureskelee toisille kasvattajille heidän kertoessaan vahinkopoikueista. Hah, oletpas huolimaton, ei minulle voisi käydä noin! Niin sitä vaan ajan kuluessa alkaa ote lipsumaan eivätkä päivämäärät enää olekaan niin tarkkoja, tuo ehkä synnyttää joskus ja tuo on nyt varmaan ollut jonkun aikaa tuolla uroksella. Vai miten se nyt oli.

Sattuipa siis niin että yhtenä aamuna häkissä oli uros, naaras ja kolme poikasta. Hupsista vaan. Kuka täällä nyt on käynyt säheltämässä kun eihän minulle käy näin? Kaikki marsuilla poikasia teettäneet tietävät, että poikaskiimasta tärppää varmasti. Höpöhöpö-juttuja, ei meillä käy niin.

Ikuinen positiivisten asioiden tönkijä minussa keksi heti yhden upean seikan tästä: Tiedän tasan tarkkaan koska poikue syntyy! Laskettu aika on siis 11.4. Vatsa on iso, poikasia on paljon. Onneksi Myy on kokenut synnyttäjä ja häkkikaverina on luottokätilö Ifa. Miksi silti hyperventiloin?

Saako tästä lintuperspektiivistä jotain osviittaa? Turkkia tuolla ei ole juuri yhtään.

Rakas Myy, yksi toive. Älä kuole.

5 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

No näitähän nyt todellakin sattuu, mutta kuuleehan niitä paljon jännempiäkin vahinkoja. :D

Jannika kirjoitti...

Joo, tämä on se kesyin versio vahingosta :D

AidaD kirjoitti...

Mulla kävi juuri tuollainen "hupsista" ihan jopa kahteen kertaan pari vuotta sitten. Tosin sillon tiesin kyllä tarkasti milloin se 10 viikkoa tulee täyteen, mutta mun mielestä ne mahat oli niin säälittävän pieniä, ettei sieltä mitään voi tulla niin pian. Annetaan nyt pariskunnan asua yhdessä, kun ovat niin söpöjä ja viihtyvät keskenään.
Ja oho... Kappas...

Pauliina kirjoitti...

Hei, mulle kävi näin viimeksi juuri viikko sitten... :DD
Yksi poikanen vaan tuli maailmaan, että eipä naaras todellakaan vaikuttanut siltä, että vielä poksahtaisi ihan hetkeen...

Nala kirjoitti...

Jaksamista ja voimia pikkuselle vielä viimeisten päivien ajaksi!