keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Rusettirähinä

Kahdeksan lunkapoikuetta ehti tulla ja mennä ennen kuin ensimmäiset extrarusetilliset putkahtivat elokuussa maailmaan. N-poikueessa oli siis noin kolme rusettia liikaa. Nyt P-poikue alkaa olla sellaisessa 1,5cm turkissa josta hiukan jo jotain näkee, niin eikös siellä ole taas niitä extroja! Prom Queen ja Princess ovat extrallisia. Onneksi Paradise joka alusta saakka "tuntui" parhaalta on kivannäköinen edelleen.

Näillä puheilla myyntiin tulee siis P-poikueesta kaksi naarasta, Prom Queen ja Petite Princess Yucie. Q-poikueen uros Quicksand on myynnissä sekä O-poikueen ch Owen. R-poikueesta myyntiin tulevat todennäköisesti pojat Ridere Of Riddles "Raideri" ja Rumpelstiltskin "Rumpeli". Red Riding Hood jää kotiin sekä mahdollisesti myös makromarsu Rushen Coatie, tänään paino oli jo 66g!

Eos, Evernia ja Kiki (Kevlarsjäl) ovat kaikki mahat pystyssä marsulassa, jännitetään vaan kuka poksahtaa ensin! :) Näiden jälkeen babyboom onkin tältä osin ohi ja seuraavat poikueet syntyvät vasta ensi vuonna.

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Mä en saa koskaan lunkaa. :'(

:D