sunnuntai 5. elokuuta 2012

Jurvan näyttelyt 4.8.

Eilinen päivä vierähti Jurvassa. Mitään odotuksia ei ollut, olin elämäni ensimmäistä kertaa näyttelyissä ilman lunkaryoita! Taisi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta, todella orpo olo kun ei ollut mitään kammattavaa. Neljä ch-teddyä oli mukana ja Magnificent Mango Muncher palkittiin molemmissa ulkomuotoluokissa parhaana koe-standardina juuri niin kuin odotinkin. Esitin myös katselmoinnit jotka tosin eivät menneet läpi, olisi pitänyt odottaa kuukausi niin turkit olisivat olleet tarpeeksi pitkät. Ensi vuonna sitten lunkien kanssa nimen hakuun kunhan tuo uusi sukupolvi tuolta nyt loppuvuodesta alkaa putkahdella!

Magnificent Mango Muncher 2kk

Reissulla tuli mietiskeltyä vähän tulevaisuutta, koska nyt tuntuu todella hankalalta ch-teddyjen kanssa.. Voisin jossain vaiheessa kirjoittaa oman postauksen niiden vioista :D Ch-teddy on mielestäni liian vaativa muunnos kasvatettavaksi näin sivuprojektina päärodun rinnalla, se vaatisi enemmän panostusta kuin mitä minulla on antaa. Lisäksi hyviä jalostuseläimiä on todella hankala saada, pitäisi lähteä niiden perässä Keski-Eurooppaan jos sellaisia haluaisi. Voisin myydä koko kasvatuksen jollekin kiinnostuneelle, en viitsi kuitenkaan heittää hukkaan tekemääni työtä.. Jos joku on aidosti kiinnostunut sitoutumaan ch-projektiin niin saa ottaa yhteyttä! Jatkan näiden kanssa niin kauan kunnes joku muu on valmis jatkamaan, pienellä eläinmäärällä ja hitaasti niin kuin tähänkin asti.

PS. Hirmuisesti onnea Saijalle, jonka omistama kasvattini Leggy Lovets oli PPM1! Hyvä Saija ja Elmo!! :D

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Tämä on pakollinen ilmoitus siitä, että blogisi pääsi suosikkiblogieni listalle; http://wannabecavies.blogspot.fi/2012/08/liebster-blog.html :)