perjantai 27. heinäkuuta 2012

Parhaista parhaat

Haluan omistaa yhden postauksen kokonaan rakkaimmille marsuilleni jotka innostavat aina jatkamaan vaikeinakin hetkinä ja pelastavat synkimmänkin päivän. Marsut ovat vilpittömiä, iloisia ja niin paljon antavia lemmikkejä etten voisi kuvitella elämää ilman niitä. Jokainen on oma persoonansa ja kaikkiin on aina yhtä hienoa tutustua. Toisen luottamuksen voittaa heti, toisen vuoden yhteiselon jälkeen. Tässä hurmaavimmat persoonat jotka ovat marsulassamme iloa levittäneet!

Leviathan "Levi"


Levi oli kaikkien suosikki. Maailman ystävällisin ja tuttavallisin marsu, aina kerjäämässä ruokaa ja rapsutuksia. Mieletön tyyppi, käpertyi monena iltana telkkaria katsoessa syliini nukkumaan <3 Levi nukkui pois joulukuussa 2011 vajaan neljän vuoden ikäisenä.


Jack Sparrow "Papu"


Torttipoikani Papu on kiltti mutta todella arka. Nykyisin se antaa jo minun rapsutella sitä häkissä ja viihtyy sylissäkin, mutta kaikille muille se on edelleen täysin villi ja pelokas. Papu on ensimmäinen marsuni muutaman marsuttoman vuoden jälkeen. Papu on jo 4,5 vuotta vanha, toivottavasti se on ilonani vielä useamman vuoden.


Grant "Elmo, Pelpsa"


Marsulan suurin persoona joka nukkui pois joulukuussa 2011 vain kolmevuotiaana. Elmo oli toinen lunkarya peruaanini ja tämän marsun tullessa tajusin viimeistään, että lunka on minun rotuni. Nuorena Pelpsa oli villi ja vikkelä, aikuistuessaan se muuttui ihmisrakkaaksi tuhisijaksi jolla oli tapana joka aamu tervehtiä nuolemalla sormet :)


Wallstreet's Nepthysys "Nemo"


Rakas Nemo, ensimmäinen lunkaryani. Tästä kaikki alkoi reilut neljä vuotta sitten. Nemo on myös mieheni ehdoton suosikki, niin kiltti ja leppoisa. Nemo ja Napu ovat nykyään erottamaton kaksikko, rakkaat papparaiset <3 Tämä menninkäinen sai minut innostumaan lunkista ja harkitsemaan kasvattamista.


Lillhagas Zilva "Zilva"


Upea Zilva jolla on suuri sydän! Zilva on hoitanut monta poikuetta omiensa jälkeen, luottokätilö hoitaa uudet tulokkaat kokemuksella. Zilva lämmittää ja huolehtii jos oma emä ei heti ymmärrä kiinnostua poikasistaan. Marsulan kuningatar suurine tummine silmineen. Rakastaa rapsutuksia, erityisesti leuasta.

Marsulan vakiokalustoon kuuluvat myös:
M&M Rainbow "Boubou"
Confetti's A Good Luck Charm "Charm"
Billie Jean "Jeena"
Lillhagas Zweet Candy "Käpä"
Sarmatian Ölympe "Ömppis"
Barbella "Bells"
sekä tunnetasolla mittaamattoman arvokas FI MVA Innan Frosten "Ifa".
Monia rakkaita on lähtenyt maailmalle, mutta se on pelin henki.. Mieleenpainuvia ovat olleet Lillhagas Zamarino, Buzz Lightyear, M&M Undine, Fairytale ja Confetti's Matilda.

Lisäksi ikivihreillä ruohoniityillä mussuttavat ensimmäinen kasvattini Acoustic Shock, ihana Milky Ways Frosted Whisper sekä kaunein kaikista, CD's Perla.

Niin monta rakasta.

Ei kommentteja: