tiistai 24. heinäkuuta 2012

Hälsningar från Sverige!

Hemma igen. Ihanaa. Reissu oli todella onnistunut (vaikka unet jäivätkin vähäisiksi), autoilu oli rattoisaa ja ruoka oli hyvää! Ruotsi on vaan hieno maa, tällä kertaa jätin kameran kotiin ja keskityin (välillä) ajamiseen. Iso kiitos matkaseurasta Pauliinalle!

Nyt on todella kova ja kutkuttava poikasodotus päällä, erityisen vaikeaa on malttaa odottaa omien lunkakasvattieni FI MVA Innan Frostenin ja Dobby The House-Elfin jälkikasvua. Sunnuntaina yhdistin jopa kolme uutta pariskuntaa, Dobbysta on tänä vuonna tulossa neljän poikueen isä jos kaikki menee suunnitellusti! Dobbyn morsiamet ovat Ifan lisäksi Junipher, Zappa ja Gossip Girl. Poikasia voidaan odotella lokakuusta alkaen. Ch-rintamalla on tulossa myös poikasia loppuvuodesta. Poikasista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla (nemonade(at)gmail.com), muutamia alustavia varauksia molempiin rotuihin on jo tehty.

Ruotsin tuliaiset:


Confetti's Kvick
Kvick on tuleva näyttely- ja jalostusuros. Isä Confetti's Izak on paitsi upean värinen myös kivasta suvusta joka eroaa muista lunkistani. Emä Confetti's Junipher muutti meille myös. Kvickiin rakastuin ensisilmäyksellä, kolahti ja kovaa! :D



Confetti's Junipher
Suloinen Juni on perushyvä naaras, kiva tyypiltään ja turkiltaan. Isä Lillhagas Zmaily on Lillhagas Zilvazonin poika joka taas on rakkaan lemmikkinaaraani Lillhagas Zilvan poika. Zilva ei ole Suomessa enää tiinehtynyt mutta elää silti monessa nykyisessä lunkassani juuri Zilvazonin kautta. Junin emä on upea SCH Confetti's Jacky Starbright, "vanhemman" polven lunka jonka suvussa näkyy vielä Mian ensimmäisistä poikueista syntynyt Confetti's Afrodite.



Lillhagas Zipper
Zipperistä tulee minulle näyttelykaveri ja myöhemmin jalostusuros. Zipper on ensimmäisen ruotsalaisen jalostusurokseni Zamarinon puoliveli isän puolelta. Isä Lillhagas Zolino on huippuperiyttäjä, kaikki poikaset ovat järjestään valiotasoisia! Zipperin emä Lillhagas Zindra taas on Zilvasonin jälkeläinen :)



Lillhagas Zappa
Zappa on Junipherin puolisisko isän puolelta. Voisi helposti uskoa että nämä kaksi ovat samasta poikueesta, niin saman oloisia ja -näköisiä ne ovat. Zapan emä on Lillhagas Zåå Nära joka ei ole puhtaasti Lillhagasin linjoista, sen isä Tindragårdens Danny on paljon käytetty ruotsalainen jalostusuros.

Ch-teddyt


Ellagården's Cedric
Cedric on todella paljon Ruotsissa käytetty jalostusuros ja sillä on paljon hienoja poikasia maailmalla. Viime kesänä toin Ruotsista yhden Cedricin pojan, Tunaby Checkerin joka on nykyään jalostusuroksena Malinin Minnalla. Checkeristä minulla on yksi ihan kivatasoinen poikue. Cedric on väriltään hauska black/white roan, musta jolla on valkoisia karvoja siellä täällä :)



Bergatrollets Curious Claudine
Cedricin ja Halloweens Cheeze Pleasen tytär. Suvussa takana paljon Halloweens-marsuja, emän puolelta uutta verta kasvatukseeni.

Näillä mussukoilla toivottavasti päästään taas vähän pidemmälle :)

Ei kommentteja: