sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Marsulassa hiljenee.. Hetkeksi!

En ole ehtinyt blogiin juuri kirjoitella, mutta eipä mitään kirjoittamisen arvoista ole tapahtunutkaan. Viikon päässä häämöttää Hämeenlinnan näyttely, sinne lähtee mukaan nuorta porukkaa eli Levis, Seili ja pikkuperuaani Dodi. Jännä kuulla mitä peruaaneista sanotaan, itselläni kun ei ole niiden tasosta juuri minkäänlaista käsitystä! Ilmoitin myös kasvattajaluokan kun kaksi lunkaa mukaan lähtee :)

Hämeenlinnasta lähtee valtava määrä marsuja kohti uusia koteja. Kvick, Cedric, Balthasar, Muikkunen, Caspar, Sweet, Vilijonkka ja Manu lähtevät ainakin kohti uusia seikkailuja! Myös Fenia on myyty ja odottaa hakua uuteen kotiin. Mahdollisesti myös Zilvia on lähdössä. Marsumäärä putoaa hetkellisesti alle 20 jollei Ärrä ehdi ennen näyttelyä pyöräyttää poikuettaan maailmaan. Marsuja on nyt kyselty tosi paljon ja hyvä niin, yleensä aina löytyy joku joka "hiljaisessa myynnissä" odottelee oikeaa ostajaa kohdalleen. Eli aina saa kysellä vaikka listoilla ei myytäviä olisikaan!

Keväälle on tulossa ainakin kaksi lunkapoikuetta ja alkukesällä yksi lunkapoikue sekä peruaanipoikue jos kaikki menee hyvin :)

Hämeenlinnassa nähdään!

Ei kommentteja: