sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Hämeenlinna 15.2.

Startti aamulla klo. 6.30, onnellisesti kotona klo. 21.00. Peräti 8 marsua lähti uusiin koteihin, onnea matkaan kaikille <3 Kotiin tuomisina vanhat tutut THE lunka sheltie Poikkeus Sääntöön ja peruvauva Dreamy.

Tuomarina oli ruotsalainen Minna Thomé, olin todella tyytyväinen saamaani palautteeseen ja kerrankin monisanaisiin arvosteluihin. Minna jaksoi katsoa todella tarkkaan jokaisen marsun ja arvostelukaavakkeessa luki muutakin kuin "good, good, good". Peruaaneissa Dodi oli ROP1 kumalla ja Dreamy ROP2, lunkissa Levis ROP1 sertillä ja Seili ROP2 kumalla. Tosi hyvät tulokset! Sain pitkästä aikaa lunkistakin oikein palautetta. Levis kutsuttiin myös best in show-pöydälle jossa sijoituttiin kahdeksanneksi! Päivän iloisin yllätys oli kasvattajaluokka jossa Underground's lunkat olivat upesti toisella sijalla!! Jes! Kannatti osallistua :)

Muista UG-marsuista Saijan ch-teddy Elmo oli paras koe-standardi, myös tämä lämmitti kovin kasvattajan mieltä! Ei ihan hukkaan mennyt vuoden puuhastelu tuon muunnoksen parissa.

Nyt pieni näyttelytauko ja loppukeväästä jatketaan näissä merkeissä.

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Ja mieti mikä määrä pisteitä ropisi!! :D