tiistai 12. marraskuuta 2013

Poikasia!

Pikkulunkia syntyi eilen yhdistelmästä Underground's Waka Waka & Confetti´s Kvick. Extrarusetit ovat kiusanneet minua jo pitkän aikaa poikueissa, no nyt niitä sitten ei olekaan ollenkaan.. Siis rusetteja. Tähän poikueeseen tupsahti nimittäin yhtäkkiä yllättäen lunkarya sheltie!! Molemmat vanhemmat siis kantavat sheltietä, eli niillä on rusetit määrittelevässä lokuksessa Rr (sheltiellä rr). Lunkaperulla/peruaanilla on aina RR tai Rr eli R dominoi ja rusetteja tulee marsuun aina (tarkoituksena sallia vain ne peppurusetit jotka suuntaavat turkin).

Tekevälle sattuu ja kaikesta oppii! Meillehän on ennenkin syntynyt oikein koko poikueellinen lunkasheltieitä, C-poikueeseen.

Takaisin aiheeseen, eli tässä nämä uusimmat undergroundit. Tämä on kesähitti-teemapoikue koska Waka Waka on äippänä :) Naaras on varattavissa ja toinen uroksista myös, en vaan vielä pariin viikkoon tiedä kumpi.

Underground's Levikset Repee, lunkarya peruaani, uros




Underground's Syypää Sun Hymyyn, lunkarya peruaani, uros




Underground's Poikkeus Sääntöön, lunkarya sheltie, naaras varattavissa!
Näitä ei kovin montaa Suomessa ole ollut, tietääkseni tämä on neljäs. Tästä jollekin innokkaalle hyvää materiaalia lunkarya sheltie projektiin! ;)


 

4 kommenttia:

Inkku & Essu kirjoitti...

Voi miten söpöjä pikku palleroita♡. Mä haluaisin kyllä oman marsun, mutta äiti ei...

Saija kirjoitti...

Woehan jehna tota lunkarya sheltie-ipanaa! Mites sieltä tollasta putkahti :D

Jannika kirjoitti...

Pieni ylläri oli, mutta teoriassa tuo on ihan mahdollinen ylläri vaikka joka poikueeseen kun noita geenejä ei kaikilta saa koskaan selville :) Ihana se on <3

Pauliina kirjoitti...

Voi kettu, sullakin on Syypää Sun Hymyyn... :D