sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Grand Gala 2.11.2013 Lahdessa

Olipa taas pitkä ja voimia verottava 17 tunnin näyttelypäivä. Kilometrejä kertyi viitisensataa, mutta kun kyseessä on Grand Gala, huippismarsu on turkissaan ja tuomarina ihana Daniel Banasiak niin pakkohan sinne oli lähteä! Lahdessa oli siis Galan lisäksi myös normaali näyttely jonka tuomaroi venäläinen Irina Biletskaya. Meiltä mukana olivat Xabbu hakemassa valionarvoon tarvittavaa sertiä avoimesta luokasta, Överi Öttiäinen ensimmäisessä näyttelyssään vailla sen suurempia odotuksia sekä Ixias United (klipattu peruaani) kuullakseni hieman minkä tasoisia nuo peruaanini oikein ovat.

NordJV-13 (FI MVA) Underground's Xabbu

Esitin myös Wannabe-marsulan porukan Pauliinan tehdessä koearvostelua. Ei juurikaan käynyt aika pitkäksi kun yritin pysyä kärryillä mikä marsu mihinkin pöydälle ja milloin, muutaman kerran meni jo argentet sekaisin ja lopulta en ehtinyt esittää omaa klipattuani ollenkaan Irinalle. Onneksi tämä handlauspalvelu toimii molempiin suuntiin! :)

Tulokset Grand Galasta (Daniel):
Xabbu: ROP (avoin), serti, BIS3
Öttis: ROP (junior), serti (pääsi bis-pöydälle muttei sijoittunut)
Manu: Paras klipattu + kuma

Irinan tulokset:
Xabbu: ROP2, serti
Öttis: ROP2, serti, BIS8
Manu: Paras klipattu

Xabbu siis valmistui valioksi!

Daniel arvosteli lunkat hyvin, samat ajatukset itselläni niistä on. Xabbu pääsi odotetusti bis-pöydälle ja vähän uskalsin jotain sijoitustakin sieltä odottaa, mutta kolmonen oli kyllä ihan mahtava yllätys! Myös pikkuisen Öttiksen saamat kehut (ja serti!) lämmittivät oikein paljon kasvattajan mieltä :) Irina jostain kumman syystä piti Öttiksestä enemmän kuin Xabusta (arvostelukaavakkeessakin oli hieman ristiäviä mielipiteitä)? No samapa tuo, Öttis pääsi bissiin ja sijoittui kahdeksanneksi mikä oli super! Mikä parasta, Öttis oli tosi kiltisti ja sainpa minäkin vähän Irinalta kehuja: "She really is white!" Jee! :)

Kasvattajaluokassa Daniel sijoitti lunkani neljänneksi! Yhtään eivät Danskun pisteet laskeneet vaikka sitä himoittua tuomarin suosikkia ei tällä kertaa irronnutkaan.. ;) Irinan kasvattajaluokassa jäätiin ilman sijoitusta.

Päivän palkintosaalis! Xabbu sai hienon pokaalinkin.
 
Kiva päivä meillä oli kaikenkaikkiaan, vaikka väsymys meinasi kotimatkalla jo vähän painaa. Matkalla oli taas vaikka millaista luonnonilmiötä, sadetta, sumua, ukkoja, akkoja, kettuja ja peuravaaroja. (Ja yksi betoniporsas. :D)

Seuraavaksi toivottavasti poikasuutisia Underground's marsulasta!

2 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Vilholta terveisiä: Muuten kiva marsu mutta sillä ei ole naamaa ollenkaan!

Jannika kirjoitti...

Kerro Vilholle, että ne kuluttaa vähemmän ruokaa kun leikkaa naaman pois!