perjantai 10. toukokuuta 2013

Xabbu ja Haba

Luovutusikäiset pojat Xabbu ja Yee-Haw malleilivat ensimmäistä kertaa. Xabbu (joka on muuten äitinsä kokoinen!) oli hurjan kiinnostunut kaikesta ympärillä olevasta enkä ehtinyt edes muuttaa kameran asetuksia välillä, siitä johtuen kuvat ovat ylivalottuneita mutta laitan ne nyt kuitenkin tänne. Koittakaa kestää.

Xabbu
 
 

Xabun suhteen olen aika toiveikas, sillä on tosi hyvä turkinlaatu ja tiheys. Otsaturkki ei kasva ihan samaa tahtia kuin esim. Wankstalla, mutta eiköhän tästäkin ihan kiva näyttelykaveri tule! Isänsä poika ulkokuoreltaan, toivottavasti luonne on peritty toiselta puolelta.

Yee-Haw eli tuttujen kesken Haba on luonteeltaan selkeästi rauhallisempi. Siinä tyyppi kököttää pöydällä vaikka kuvaajalta tipahtaa välillä linssinsuojus laminaattiin.. Haba on ehkä puolet Xabbua pienempi (siis ihan normaalikokoinen) ja turkkikin on vielä huomattavasti kehittymättömämpi kuin Xabulla.

Haba
 

Kyllä siitä vielä lunka kasvaa. Saa niitä vahinkoja välillä näköjään sattuakin!

Huomenna ajellaan Lempäälään Pinan näyttelyyn jahtaamaan Scarletille the sertiä. Tämän näyttelyn jälkeen S pääsee turkistaan (kävi miten kävi) ja saa herraseuraa.

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Hitsi mikä karvalankamatto tuo Xabbu!