sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Pinan näyttely 11.5.2013

Pirkanmaan Nakertajat järjesti eilen kevätnäyttelynsä Lempäälässä. Piippo-keskuksen kolmanteen kerrokseen kapuaminen boksien ja tavaroiden kanssa olikin juuri sopivaa jäähdyttelyä edellisviikkoiseen Expo-roudarointiin, ensi viikonloppuna onneksi portaat lyhenevät.

Tuomarina Pinassa oli ruotsalainen Emma Harderup. Yllätyin positiivisesti, sain hyvää palautetta lunkista ja Emma osasi niistä kertoa. Very nice lunkaryas kuulemma, jes! Itsellä kun on aina pieni epäilys, että tunnistaako näitä edes lunkiksi.. ;) Scarlett sai kolmannen ja viimeisen sertinsä joka oikeuttaa valionarvoon, saimme siis järjestyksessään toisen lunkaryavalion Suomeen :) Vålnaden sai toisen sertinsä ja Unshaken jäi kolmanneksi, tällä kertaa palkinnotta. Scarlett kutsuttiin myös BIS-pöydälle jossa perinteisesti jäämme sijoittuneiden ulkopuolelle, tällä kertaa sain äimistyneenä noutaa (niin hienon) Best In Show 5 -ruusukkeen! Pitkästäpitkästä aikaa (eli sitten Kevlarsjälin joka on muuten Scarletin emä).

Tässä vielä tulokset:
Scarlett**: ROP, serti + BIS5
Vålnaden*: ROP2, serti

Nyt Scarlett tunnustelee uutta polkkaansa tuolla ja ensi viikonloppuna lähdetään näyttelemään vain junnujen voimin. Ai niin! Sain myös toisen kasvattajakatselmoinnin tehtyä joten toivottavasti pian saan vihdoin ja viimein sen nimen.

Ei kommentteja: