sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Valmisteluja

Viikon päästä on Sastamalan näyttely ja siihen valmistautuminen on aloitettu eilen. Tämän viikonlopun aikana pesen näyttelymarsut (pesu, föönaus, kampaus, mahd. nyytitys), leikkaan kynnet ja pakkaan suurimman osan kamoista. Arki-illat ovat niin lyhyitä ettei silloin juuri ehdi marsulassa aikaa viettää, eli jätän ainoastaan pakolliset hommat ensi viikolle.

Tällä kertaa näyttelyihin lähtee viisi marsua, neljä lunkaa ja ch-teddy Apple. Lisäksi muutama marsu lähteen näyttelystä uuteen kotiin ja nekin täytyy tietysti valmistella. Onneksi lunkat ovat niin kivoja luonteeltaan että niiden kanssa puuhastelu on mukavaa, ne ottavat rennosti pesun aikana ja nautiskelevat föönin lämmöstä :) Joku heittää siinä ihan kyljelleenkin kun on niin rentouttavaa!

Näyttelyyn mukaan: Kammat, suihkupullo, karsta, laudat, laudanpäälliset, juomapullot, marsuille herkkuja, oma vesipullo, kosteuspyyhkeitä (unohtuu aina :P), paperia.. Niin ja tällä kertaa myös luettelot ja arvostelukaavakkeet ovat vastuullani. Sekä tietysti marsut!

Ifa (FI MVA Innan Frosten) ja Myy (Just My Luck***) taitavat olla tiineitä! Pikkuruiset pallot olin tuntevinani molemmilla kun äsken tunnustelin (vai onko se sittenkin vaan tulosta tuhdimmasta pelletistä?). Näillä tulee 10 viikkoa täyteen 29.1. Miten sitä taas malttaisi odottaa?

FI MVA Innan Frosten 1pv ikäisenä. Ifa syntyi tasan 70pv päästä yhdistämisestä! Rakkautta ensi silmäyksellä ;)

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Ihana pikku-Ifa! <3
Meillä ei olla valmisteltu mitään. Lisäksi Pörhö (kyllä...) on hävittänyt taas nyyttinsä. En taida sitä enää pistää. On sitten pilalla tai ei, mutta kun ei se pysy!