sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sastamalan näyttely

Olipa kiva näyttelyreissu eilen kun matka oli vaan vaivaiset 80km suuntaansa! Tosi nopeasti tuon reissun hurautti. Pk-seudulle kun lähdetään niin pelkkiin matkoihin menee se 5-6 tuntia päivästä..

Rumpelstiltskin oli molemmilla tuomareilla ROP1 ja sai kumat molemmilta. Scarlett oli Jaynella ROP2 ja sai myös kuman. Oma näkemykseni erosi jälleen tuomarilinjasta.. Rumpeli on omaan silmään "ihan jees", tasainen, mutta mitäänsanomaton. Sellainen perusjössikkä, pienet silmät ja huono otsatukka. Pehmeähkö ja tiheydeltään keskinkertainen turkki. Scarlett on kaunotar, hyvä tiheys, villit kikkurat (miksi tätä kohtaa ei ole arvostelukaavakkeessa?! ;D) ja mielestäni hyvin rodunomainen perusilme. Quadrophenia on myös parempi tiheydeltään ja otsaturkiltaan kuin Rumpeli. Fenia oli onnistunut nakertamaan vähän kylkiään enkä siltä siksi odottanut mitään, mutta tuomarit eivät kommentoineet kyljistä mitään. Silti se jätettiin kolmanneksi. Toki meillä kaikilla on omat mieltymyksemme ja tuomareiden arviot ovat vain siitä yhdestä hetkestä kun he marsun näkevät. Briteissä myös esitetään lunkat erilaisessa turkissa kun meillä Suomessa mikä tietysti vaikeuttaa arvostelua.

Meinasin ihan unohtaa, olihan siellä mukana myös ch-teddy crestini Oh My Apple Pie! Apple oli niin rauhallinen ja otti rennosti arvosteluissa vaikka ensimmäistä kertaa mukana olikin. Rex piti Applesta kovasti ja se palkittiin parhaana koe-standardina sekä kumalla. Myös Jayne antoi kuman. Apple tullaan näkemään vielä monessa näyttelyssä :)

Applen täplä herätti huomiota ;)

Suoritin Sastamalassa myös kasvattajakatselmoinnin (jee!). Toinen katselmointi tulee ajankohtaiseksi vasta kun kevään poikueet ovat näyttelyikäisiä, eivätkä ne vielä ole edes syntyneet..

Pitkästä aikaa meille muutti myös uusi marsu! Lillhagas Zmaily Jaanalta. Meillä asuukin jo Zmailyn tytär Junipher sekä Zmailyn isänemä, rakas Zilva <3 Maailmalle lähti näyttelystä kolme ch-teddyä.

Ei kommentteja: