sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sastamala 11.1.2014

Pitkä näyttelypäivä taas takana vaikka matkaa olikin vain alle 100km (sehän on melkein naapurissa!). Aamulla lähtö vähän kuuden jälkeen ja illalla olin seiskalta kotona. Päivä meni nopeasti enkä valitettavasti päässyt kuulemaan Katjan arvosteluja, mutta kaavakkeissa luki sitä mitä odotinkin. Olin toisen ulkomuototuomarin, brittiläisen Don Paynen sihteerinä koko päivän. Kiva ja erilainen näyttelypäivä siis! Harmi ettei ylimääräisiä handlareita ollut sitten yhtään. Jatkuvasti joku luokka seisoi kun tuomari kipaisi esittämään omiaan tai sitten ne vaaralliset rusettioliot tukkivat koko systeemin. Lopulta saatiin luokat vedettyä läpi ja sain omanikin käytettyä pöydällä (kiitos Saija joka esitti Manun). Päivän tulokset UG-marsujen osalta:

Don Payne (UK)
Underground's Levikset Repee ROP1+kuma
GK Ixias United Paras Klipattu+kuma
Underground's Poikkeus Sääntöön 1/1

Katja Kivipuro (FI)
Underground's Levikset Repee ROP1+kuma
GK Ixias United 1/1

Underground's Poikkeus Sääntöön eli lunkarya sheltie teki rotunsa puolesta debyytin näyttelyissä ja saikin paljon ihastelua osakseen, koe-standardissa ei sijoitusta kuitenkaan tullut. Don kertoi että näki tällaisen nyt ensimmäistä kertaa, seuraavaksi kun hän tulee Suomeen täytyy näytillä olla kuulemma kuusi lunkasheltietä! Toivottavasti hän ei ole ihan heti tulossa :D "Snälla" muutti nyt Aniaras-marsulaan Katjan nyytitettäväksi.

Levis oli molemmilla tuomareilla rotunsa paras kumalla, sertin arvoinen se ei mielestäni olekaan. Se on vähän semmoinen maanantaikappale, ihan kiva, mutta ei sitten yhtään enempää. Hämeenlinnaan toivottavasti saadaan jo vähän parempaa lunkaa näytille sekä tietysti Underground's peruaanit!! Parempi peruaaninaaras Dreamy muutti Aidalle nyytitettäväksi, uros Dodi on kotona kasvamassa :)

5 kommenttia:

AidaD kirjoitti...

Nyt kirjoitit kyllä väärin. Se peruaaniparka tuli Hämeenlinnaan Aidalle tuhottavaksi. :D :D

Pauliina kirjoitti...

Repeilin systeemin tukkiville rusettiolioille. :'D

Itse en tiedä vieläkään mitä omista sanottiin. En ole ehtinyt lukemaan kaavakkeita...

Jannika kirjoitti...

^ No sellasiahan ne on?!

Aida, mulla on ultimaattinen luotto suhun ;D

AidaD kirjoitti...

Ehkä sut on pakko palauttaa maanpinnalle. Se pörröpallero kaiken lisäkai pelkää mua kun ruttoa. :D

Mika nosti sen boksista "Mikä tää on? Kumminpäin tää on?" Lopun aikaa marsulassa se vaan repeili.

Systeemin tukkivat rusettioliot on vaan niin suosittuja ja ihania ja mahtavia, että ne pitäis jakaa väreittäin ja sukupuolittain, jotta me saatais nauttia niistä pidempään arvistelupöydällä. Mul on Hämeenlinnaan tulossa vielä muutama enemmän.

Jannika kirjoitti...

Voi, sä oot varmaan väärän värinen tai jotain :D Peluaanivavvat on niin töpötiä <3