perjantai 22. marraskuuta 2013

Haudankaivaja

Tällä viikolla isäntä on joutunut tekemään lapiohommia vähän liikaa. Pakko se on myöntää, että tähän asti kaikki on sujunut kovin kivuttomasti, naaraat ovat tiinehtyneet suht hyvin ja synnytykset ovat sujuneet hyvin eikä poikaskuolemiakaan ole juuri tullut. Jossain kohtaa tuurin on kuitenkin käännyttävä meidänkin marsulassa ja se hetki on nyt koittanut.

Prissi oli aamulla vähän vaisu. Ei tullut mökistä hakemaan porkkanaa kuten yleensä. Se ei ole mikään sosiaalisuuden multihuipentuma, joten ajattelin että ehkä sillä on huono päivä tai synnytys on lähellä. Töistä tullessa se oli jo mennyt pois.

Rest in peace
Ixias Prisoner In Paradise
26.4.2012 - 22.11.2013

 
Rakas, kaunis, lempeä Prissini <3 Niin innolla odotin tapaavani sen vauvatkin. Eipä tarvitse enää odottaa..
 
Marsulaan mennessä Scarlett ähelsi mökissään poikasia maailmaan. Isänä näille valtavan ihana Lillhagas Zipper. Kaksi kuollutta noukin pois, onnekseni Scarletin takaa kurkkasi yksi pieni elävä valkoinen mussukka! HUH! Töistä tullessa löytyi vielä yksi kokonaan MUSTA kuollut poikanen. Kaikki kuolleet olivat superisoja ja täydellisesti putsattuja..
 
Underground's Seili


Ihana. Täydellinen. Elossa! En edes huomannut katsoa onko se uros vai naaras, ihan sama vaikka olisi vähän kumpaakin. Scarlett on julmetun väsynyt, onneksi samassa häkissä on Waka Waka poikasineen eli ruokaa ja lämpöä on tarjolla. Peukut pystyssä Scarletille, tein sille pikaisen tarkastuksen ja näyttäisi päällisin puolin olevan ihan kunnossa, mutta eipä noista koskaan tiedä. Kauhunsekaisin tuntein kohti viikonloppua, Deppi-peruaani on viimeisillään tiine..
 
Aamulla kuuntelin työmatkalla Jenni Vartiaisen Seilin. Tuli vaan yhtäkkiä sellainen olo että on pakko kuunnella se.
 
"Mukana naulat ja lautaa
niistä leposijan saa
Sata on Seilissä hautaa
ja satoja vielä kaivetaan"

1 kommentti:

Inkku & Essu kirjoitti...

Niin väärin :''''''(