maanantai 25. helmikuuta 2013

Hämeenlinnan näyttely 24.2.

Eilen oltiin taas näyttelyreissussa koko päivä, aamulla 6.30 lähdettiin ja oltiin kotona 21.00. Näyttely oli Hämeenlinnassa ja kilometrejä kertyi jokunen sata, mutta paikka oli tosi kiva ja sinne kyllä lähden mielelläni uudestaankin.
 
Pitkään harkitsin lähdenkö ollenkaan, Scarlett on lunkista ainoa turkissaan ja siltäkin puuttuu etutukasta palanen. Ch-teddy Applea tietysti halusin näyttää, se tosin katkaisi hampaansa pari viikkoa sitten ja reissu meinasi senkin takia kertaalleen peruuntua. Onneksi hampaat kasvoivat takaisin nopeasti ja juuri ja juuri kehtasin Scarletinkin pöydälle viedä..
 
Scarlett oli molemmilla tuomareilla ROP, sai sertit (!!) ja oli tuomareiden suosikki! Damon valitsi sen vielä BIS-pöydällekin 10 parhaan marsun joukkoon, ei sijoituttu, mutta en todellakaan odottanut tällaista menestystä.. Apple oli paras koe-standardi ja sai kunniamaininnat molemmilta tuomareilta.
 
Tuomareina olivat brittiläiset Su ja Damon Schofield. He pitivät Scarletissa turkin laadusta ja tiheydestä eniten, mutta kiittivät myös tavasta esittää lunkaryat kevyesti auki kammattuna. Britit eivät juuri lunkiaan kampaa eivätkä ilmeisesti pesekään..

 
Puna-keltaiset = rotunsa paras eli ROP1
Siniset = sertifikaatti
Hopea = tuomarin suosikki
Vihreä = paras koe-standardi
 
Eikä ihan huonosti mennyt matkaseurallakaan! ;) Siellä me BIS-pöydällä patsasteltiin molemmat vaikka odotukset eivät ihan olleetkaan sen mukaiset!
 
Seuraava näyttely onkin vasta huhtikuun lopulla järjestettävä PetExpo Helsingin messarissa. Scarlett on toivottavasti siellä metsästämässä yhtä puuttuvaa sertiään avoimesta luokasta.. :)

2 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Ei oltu BIS-pöydällä kullin huvia... :'D

Matkaseura kiittää ja kumartaa. Ja pyytää anteeksi kaikkea.

Jannika kirjoitti...

Ei oltu ei! :'D