torstai 27. joulukuuta 2012

VV-pisteitä

Alustavat Vuoden Voittaja -pisteet on nähtävillä SMY:n foorumilla. Tuttuja nimiä siellä on muutama, lunkia: Innan Frosten 100p (15. sija!), Just My Luck 59p, Kevlarsjäl 44p, Dobby The House-Elf 30p. Koe-standardissa ch:t sijalla 4. Enyo 21p, sijalla 5. Magnificent Mango Muncher 19p, Leggy Lovets 8p, Tunaby Checker & Luxurious Lala 7p. Kiva kun uudet omistajat ovat jaksaneet näyttelyttää ch-teddyjään, kiitos teille :)

Olen ihan superylpeä hyvästä näyttelymenestyksestä! Erityisesti olen iloinen siitä, että lunkissa on ollut vuoden aikana noin monta menestyjää. Jokainen noista neljästä on ollut ROP1 ja saanut sertejä, eli olen saanut aikaan jokseenkin tasaista laatua joka päätavoitteena on ollutkin.

Dobbyn laahus 6kk ikäisenä, viimeinen kuva turkissaan ennen klippausta.
 
Ensi vuoden poikueista sen verran, että kevätpuolella maalis-huhtikuussa on tulossa useampi poikue ja sitten taas syksyllä toinen babyboom.
 
Paljon marsuja onkin jo varattu, mutta myynnissä on yhä Paradise (vaikka näyttelykaveriksi), Rushen Coatie, Prom Queen sekä Junipher. Kivoja tytsyjä vaikka valmiina parina/triona!

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Mulle yksi aloituspaketti. Eiku...